Shijoni vaktin më të mirë që do të hani
në Shqipëri
Mirë se vini në Restorantin e Hotel Kolagji, ku shijet mesdhetare gjallërohen në një ambient modern dhe miqësor për familjen. I hapur për mëngjes, drekë dhe darkë, restoranti ynë ofron një menu të larmishme që nxjerr në pah përbërësit më të freskët dhe recetat tradicionale mesdhetare. Pavarësisht nëse e filloni ditën me një mëngjes të bollshëm, duke shijuar një drekë të qetë ose duke ngrënë darkë nën qiellin e mbrëmjes, do të gjeni një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse të përsosur për të gjitha moshat. Ne gjithashtu kujdesemi për preferencat vegjetariane, duke siguruar që të gjithë mund të shijojnë shijet e gjalla të Mesdheut.
Meze
Djathë & proshutë
1500 ALL
Patate të skuqura
300 ALL
Krem kosi
250 ALL
Tzatziki
300 ALL
Djathë i verdhë
450 ALL
Djathë i bardhë
350 ALL
Djathë i pjekur
450 ALL
Brusketa me domate
450 ALL
Sallatat
Sallatë jeshile
Sallatë jeshile, qepë, domate, limon, ullinj
600 ALL
Sallatë Himare
600 ALL
Sallatë me perime të ziera
Brokoli, lulelakra, karrota, patatet, bizelet
600 ALL
Sallatë parmixhano rukola
Rucola, Pomodorini, Djath Parmixhano
600 ALL
Perime të pjekura në skarë
Speca, qepë, domate, patëllxhan
600 ALL
Lakra e egër
Lakra e egër, qepë, vaj ulliri, limon
600 ALL
Sallatë Cezari
Sallatë jeshile, Fileto pule, Bukë e thekur, Grana, Pomodorini, Salcë
600 ALL
Sallatë greke
Kastravec, domate, djathë i bardhë, qepë, piper
600 ALL
Sallatë me ullinj
Sallatë jeshile, qepë, limon, ullinj, djathë të bardhë, vaj ulliri
600 ALL
Sallatë Kolagji
600 ALL
Sallatë me fruta të detit të ftohtë
600 ALL
Sallatë e gjitha jeshile
Sallatë jeshile, Lime, vaj ulliri, ullinj
600 ALL
Makarona & Rizoto
Risotto Primavera
Fasule, Asparagus, Verë e Bardhë, Gjalpë, vaj ulliri
600 ALL
Rizoto me karkaleca
Oriz Arborio, Djath Parmixhano, Karkaleca, Verë e Bardhë